Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kroupa.jiri

7. 12. 2007 19:23
já bych poprosil paní autorku,

zda by mi mohla vysvětlit, jak může mít budoucí ministerstvo v názvu pouze ženu a rodinu?

Není to diskriminace? :-)

0 0
možnosti

důchodce

7. 12. 2007 22:51
Re: já bych poprosil paní autorku,

Takové ministerstvo, přesně s týmž názvem už tu bylo. Věřte, nebo nevěřte, vzniklo za Gottwalda. No a říká Vám něco jméno Anežka Hodinová-Spurná? Možná Vám, či nám všem,  vzácná paní poslankyně ráda odpoví, že? Zřejmě se jako ti "druzí vítězové voleb" připravují na převzetí moci po volbách vzkutku důkladně. (jak to říkal Paroubek? My levice máme sto hlasů!!)

0 0
možnosti

SuP

7. 12. 2007 17:06
Sociální učitelka

....To je kombinace!!! Tak co byste čekaLi??

0 0
možnosti

Jiří

7. 12. 2007 15:46
Sociální demokratka? Kritizuje pravicovou stranu a chválí

poměry v Rusku. Jistě, problémům se vyhne - i tam je možná kritika.

Přes různé nectnosti v předvolební hysterii u nás, v chování všech polit. stran, si myslím, že my a Rusko jsme jinde. Např. současný vládce nenechal těsně před volbami zavřít na pár dní opozičního předáka, Paroubek by možná chtěl, ale takové poměry u nás opravdu nejsou.

Socialisty nemiluju, ale respektuju. Myslím levicově orientované demokratické politiky, typu Špidla. Nevážím si ale komunistů. Jedna podobná ideologie fašismu, potom jednali vždy v zájmu cizí mocnosti - sovětského Ruska.

Dnešní socdem se vydala cestou komunistické strany - uplatnovat proruskou zahraniční politiku, ruské imperiální zájmy ve světě. Zkrátka stala se béčkem komunistické strany. Takže vyhrát volby, pak se sloučit. Pak zakažte buržuazní strany a budeme mít zas jednu stranu.

0 0
možnosti

Glock

7. 12. 2007 16:49
Re: Sociální demokratka? Kritizuje pravicovou stranu a chválí

Klid, eurokomisařka Waldorf to řekla jasně, stačí se podívat na zprávy. Ale Paní Čurdová má více a lepší informace, že ony ruské volby byly OK. JP to v rozhovoru pro HN řekl jasně.Rv

0 0
možnosti

Falkon

7. 12. 2007 12:42
Paroubek je pedofil

Dekujeme, pani poslankyne za KSCSSD, otevrela jste nam oci a konecne rekla naplno, co si vetsina priznivcu demokracie mysli. Paroubek je organizatorem vrazd a pedofil. Je fajn to cist z pera jeho kolegyne ve vedeni opozice vlady i strany a jsem moc rad, ze CSSD nepopira vazby na byvale vrcholne predstavitele STB, ani na soucasne kontroverzni podnikatele. Jen tak dal, mozna si to uvedomi i ti, co diky vam nemusi (a ani nechteji) pracovat!

O zametani pana Vondry se nestarejte; dokud se vase stranicka legitimace priblizuje k cervene, diskvalifikuje vas to vuci rozumne disputaci o demokracii. Drzte se, prosim, osvedcenych socialnich a socialistickych temat ...

0 0
možnosti

SID

7. 12. 2007 12:30
Vondro, vondro.

Křivá hubá, křivého charakteru značí. Nechte Rusko na pokoji, protože co se týče našich voleb, tak bych mohl také přinést celou řadu argumentů, jak nadřízení státní pracovníci agitovali své podřízené, aby šli k volbám. Oni takové židličky poslanců, ministrů, náměstků, vedoucích odborů……… jsou vlastně také pouze politickou funkcí, že ? Počet rotujících kádrů je cca půl na půl. Takže mezi kým máme volit my ? Tato politická reprezentace mne od roku 1994 nezajímá. 

0 0
možnosti

Kawka

7. 12. 2007 16:06
Re: Vondro, vondro.

Vy jste na tom, koukam, s logikou stejne jako pani Curdova. Mate tam takovych chytraku jeste hodne?;-D

0 0
možnosti

Houn

7. 12. 2007 11:24
a co teprve podpora radaru!

Vondra by měl držet pusu. To co tady máme s demokracií a svobodou nemá nic společnýho. Většina lidí tady nechce ten zatracený americký radar (který tu nebude kvůli hrozbě z Iránu, jak jsme se dozvěděli). Zato p.Vondra je americký poskok a samozřejmě americkou základnu s radarem chce (a vypadá to, že těch základen bude víc). To je příšernej člověk:-©

0 0
možnosti

iggz

7. 12. 2007 11:34
Re: a co teprve podpora radaru!

Pan Vondra je názorově dlouhodobě konzistentní. Zato vůdce ČSSD mění názory podle titulků v Blesku.

Á propos, to, že jsme v imperialistickém uskupení NATO ti nevadí? O tom taky referendum nebylo a vstoupili jsme tam.

Pokud jde o bezpečnost země, měli by rozhodnout odborníci. A ne parta v pátek večer po šichtě u piva.

0 0
možnosti

petrof

7. 12. 2007 10:42
Ten Kubice vám nedá spát, co Čurdová ?

vážená a popletená Aničko Čurdová, nesmíte koukat tak často na ty detektivky !

Píšete, že nebudete úvadět názor voličů ODS ?? Tak já vám jeden řeknu. To, že Kubiceho zpráva ovlivnila volby, to se zrodilo v hlavě toho pomatence Paroubka a možná vaší. Rozdíl 35,7 ku 33,2% není zase tak těsný, jak se vám snaží Paroubek namluvit. A kdyby byl sebetěsnější, pořád je to prohra !!!

Takže rozum do hrsti a neblbněte lidi !!

Rv

0 0
možnosti

chemba

7. 12. 2007 10:22
to že kubiceho sokromá zpráva ovlivnila výsledek voleb je ne

K tomu není co dodat.

0 0
možnosti

chemba

7. 12. 2007 10:24
Re: to že kubiceho sokromá zpráva ovlivnila výsledek voleb je

soukromá místo sokromá.a na konec patří slovo nesporné.

0 0
možnosti

iggz

7. 12. 2007 10:18
Aneb jak pořád brečet o prohře ve volbách

Vážená, plísníte tady pana Vondru za legitimní kritiku ruských voleb, ale po volbách v roce 2006 to byl právě Jiří Paroubek, kdo naše demokratické volby přirovnal k rudému únoru 1948.

Tedy nehoráznost hodná příznačná pro nízký formát páně Paroubka.

Kubiceho zpráva možná ovlivnila malé procento voličů. Ale zamyslela jste se (pokud vám to zaslepenost umožňuje) nad tím, jaké procento voličů asi ovlivnily všechny skandály bývalých vlád ČSSD?

Ale co už, pokud chcete pořád brečet nad prohranými volbami, do toho. Pardon, nad volbami, které jste ve vlastních očích nevyhráli, ale ani neprohráli.

0 0
možnosti

Lenka

7. 12. 2007 10:12
Pár volů , pořád stejných a pořád stejné nic

Paní Čurdová, to se Vám povedlo. Jedním článkem a dáte dohromady celé stádo. V čele Starej vůl a za ním se do stáda seřadí pepík, Kawka, Glock, Jarda, buxus, Boban, Hunter. A celé to stádo bučí to samé a myšlenka nikde žádná. Co taky chcete od stáda volů seřazených za "Starým".  Potěšující ale je, že těch volů  je jen osm a  kolem nás je tolik hezkých a chytrých chlapů .

0 0
možnosti

iggz

7. 12. 2007 10:19
Re: Pár volů , pořád stejných a pořád stejné nic

Ano, zejména Jirka Paroubek se sexy mozkem :) R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS